کد خبر : 134497
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
1 بازدید

تهرانی‌ها امسال ۱۱ درصد بیشتر برق مصرف کردند

تهرانی‌ها امسال ۱۱ درصد بیشتر برق مصرف کردند

فرهاد شبیهی مدیر عامل برق منطقه‌ای تهران رشد مصرف در تهران را امسال حدود ۱۱ درصد اعلام کرد و افزود: بخشی از این رشد مصرف حاصل گرمای زیاد بوده و بخش دیگری از این رشد حاصل افزایش استخراج رمز ارزهاست. او با بیان اینکه میزان تولید متناسب با رشد مصرف نیست، ادامه داد: به همین

فرهاد شبیهی مدیر عامل برق منطقه‌ای تهران رشد مصرف در تهران را امسال حدود ۱۱ درصد اعلام کرد و افزود: بخشی از این رشد مصرف حاصل گرمای زیاد بوده و بخش دیگری از این رشد حاصل افزایش استخراج رمز ارزهاست.

او با بیان اینکه میزان تولید متناسب با رشد مصرف نیست، ادامه داد: به همین خاطر از تمام مشترکین می‌خواهیم که در مصرف مدیریت بیشتری داشته باشند. ضمن اینکه باید توجه داشت که در نیمه دوم سال تامین سوخت نیروگاه‌های دچار محدودیت‌هایی می‌شود و همین مساله می‌تواند ظرفیت تولید برق را محدود کرده و کاهش دهد.

افزایش ۲ هزار مگاواتی طی ۲ سال آینده

مدیرعامل برق منطقه تهران در پاسخ به این سوال که متناسب با برنامه هفتم چه میزان ظرفیت تولید برق باید در تهران افزایش یابد، گفت: به دنبال این هستیم که تقریبا طی ۲ سال آینده یعنی قبل از پایان برنامه ۲ هزار مگاوات در ترمینال‌های ورودی تهران ظرفیت تولید را برق اضافه کنیم. قرار است ۲۵۰۰ مگاوات ظرفیت جدید در استان‌های تهران، البرز و قم ایجاد شود. همچنین ۱۴۰۰ مگاوات افزایش ظرفیت خازنی هم در برنامه داریم.

او همچنین اعلام کرد که قرار است ۲۵۰۰ مگاوات ظرفیت جدید در استان‌های تهران، البرز و قم ایجاد شود. همچنین ۱۴۰۰ مگاوات افزایش ظرفیت خازنی هم در برنامه داریم.

به گفته مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران، یک بحث تغییر سطح ولتاژی در شهر تهران را هم داریم. در این طرح لایه ۴۰۰ به وسط شهر تهران می‌آید. همچنین هدف‌گذاری شده که ظرفیت نیروگاه سیاه‌بیشه را افزایش دهیم تا بتوانیم ۲ هزار مگاولت ساعت بار بیشتری از این نیروگاه دریافت کنیم.

او همچنین از احداث نیروگاه حرارتی جدید در ورامین خبر داد و گفت: این پروژه که ظرفیتی بین ۵۰۰ تا هزار مگاوات دارد در دستور کار برق منطقه‌ای قرار دارد.

یک همت طلب داریم

او مقدار مطالبات شرکت برق منطقه‌ای در تهران را حدود یک همت اعلام کرد.

وی افزود: حدود ۳۰ درصد شبکه انتقال و فوق‌توزیع در تهران فرسوده است که اصلاح آن زمان‌بر خواهد بود.

شبیهی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شبکه برق تهران از فرسوده‌ترین شبکه‌های کشور است، خاطرنشان کرد: ترانسفورماتور‌هایی با عمر ۵۰ تا ۶۰ سال داریم که نیاز به تعویض دارند. حدود ۳۰ درصد شبکه انتقال و فوق‌توزیع در تهران فرسوده است که اصلاح آن زمان‌بر خواهد بود.

از تامین سوخت نیروگاه‌ها چه خبر؟

این مقام مسئول در صنعت برق تهران درباره وضعیت تامین سوخت نیروگاه‌ها، گفت: درصد قابل توجهی از سوخت نیروگاه‌های تهران گاز است. اما با نزدیک شدن به فصل زمستان و افزایش مصرف در بخش خانگی این میزان تغییر و مازوت و گازوئیل بیشتری در نیروگاه‌های کشور مصرف می‌شود.

به گفته او، استفاده از گازوئیل و مازوت در نیروگاه‌ها استهلاک بیشتری دارد و منجر به کاهش راندمان نیروگاهی می‌شود؛ اما به دلیل آنکه مصرف گاز در بخش خانگی بالا می‌رود با این وجود چاره‌ای جز استفاده از سوخت دوم ندارند.

این مقام مسئول در صنعت برق همچنین با اشاره به فرصت پیش آمده در بورس برای خرید و فروش برق، اضافه کرد: حدود ۴۵ میلیون کیلووات ساعت انرژی برای تحویل مهر ماه ۱۴۰۳ در تابلوی سبز بورس انرژی معامله شده است که به طور متوسط مقدار ظرفیت معامله شده برای تحویل این ماه ۶۲ هزارو ۲۴۷ کیلووات در هر ساعت در طول ماه است. ۱۷ هزار و ۷۱۹ کیلووات از ظرفیت مورد معامله توسط مشترکان زیرمجموعه شرکت‌های برق منطقه‌ای، ۳۹۳۰ کیلووات توسط مشترکان زیرمجموعه شرکت‌های توزیع نیروی برق و مابقی (۴۰ هزارو ۵۹۸ کیلووات) توسط شرکت‌های خرده فروشی خریداری شده است. این آمار به خوبی از رونق خرید و فروش‌ها در بورس حمایت می‌کند.

منبع: پایگاه خبری برق منطقه‌ای تهران

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn