سود سهام عدالت کی واریز میشود | خبر رئیس سازمان بورس در مورد سهام عدالت
به گزارش . ساناپرس، سهام عدالت نوعی کمک معیشتی است. سهام عدالت برای تمامی افراد سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. مهم ترین سوالی که در رابطه با سهام عدالت بین مردم ایجاد شده است در مورد زمان واریز آن میباشد. بعد از گذشت هفت ماه تمامی افراد به دنبال زمان واریزی هستند و باید دید
به گزارش . ساناپرس، سهام عدالت نوعی کمک معیشتی است. سهام عدالت برای تمامی افراد سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. مهم ترین سوالی که در رابطه با سهام عدالت بین مردم ایجاد شده است در مورد زمان واریز آن میباشد. بعد از گذشت هفت ماه تمامی افراد به دنبال زمان واریزی هستند و باید دید این واریز چه زمانی است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر ساناپرس را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
آخرین جزئیات درباره واریز سود سهام عدالت
واریز سود سهام عدالت، عملکرد مالی ۱۴۰۱ شرکتها قرار بود در یک مرحله پرداخت شود، اما حالا به مرحله سوم رسیده است! سود سهام عدالتی که مرحله اول آن آذرماه و مرحله دوم آن اسفندماه پرداخت شد، اما بدعهدی برخی از شرکتها از جمله مبپنا سبب شد همچنان پروند عملکرد مالی ۱۴۰۱ سهام عدالت باز بماند.
سهام عدالت
بدهی مپنا به سهامداران عدالت
سود سهام عدالتی که بنابر اعلام مسئولان سازمان بورس اکنون بیش از ۲۴ هزار میلیارد تومان از آن وصول شده است؛ در همین راستا ۱۷ آبان ماه جاری ولیالله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار به باشگاه خبرنگاران گفته بود: «در مجموع تاکنون برای واریز مرحله سوم و تسویه سود آن ۲۴.۵ هزار میلیارد تومان پول واریز شده است که اگر مبلغ باقی مانده هم به آن اضافه شود حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان سود مرحله سوم و تسویه سهام عدالت خواهد بود.»
بر اساس مطلبی که این رسانه نوشته است، «سودی که تنها ۵۰۰ میلیارد تومان آن از سمت شرکت مپنا وصول نشده و این شرکت اعلام کرده بود بر اساس مکاتبات متعدد با مبادی ذیربط، برای تسویه بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی سود سهام عدالت از محل مطالبات، سهام یا داراییهای غیرنقدی اعلام آمادگی کرده بود. با این حال تاکنون پاسخ مثبتی دریافت نشده است.
در این زمینه، روز چهارشنبه چهارم مهر ماه نیز مذاکره با دبیر کارگروه عدالت پیشنهادی بر اساس مصوبه هیأت مدیره مپنا اعلام و مقرر شد در صورت تایید، مپنا در اقساط منطقی بر اساس وصول مطالبات از کارفرمایان دولتی، مبلغ بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی خود را تسویه کند.»/اقتصاد نیوز
رشد ارزش سهام عدالت
در جریان معاملات روز گذشته بورس، با افزایش شاخصهای بازار سرمایه، ارزش آن نیز رشد کرد.
سهام عدالت که میتوانست به یک منبع درآمد خوب برای اقشار کمدرآمد تبدیل شود، در ۴ سال گذشته با افت شدیدی از نظر ارزش روبرو شده است.
در پایان معاملات روز شنبه (۱۹ آبان ۱۴۰۳)، ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزارتومانی با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایههای شرکتهای بورسی در این سهام به ۶ میلیون و ۳۱۷ هزار و ۴۲ تومان رسید.
پس از پایان معاملات دیروز بازار سرمایه، ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزارتومانی دارندگان این سهام به ۷ میلیون و ۹۸۵ هزار و ۲۰۵ تومان رسید.
سهام عدالت یکمیلیونتومانی نیز به ۱۵ میلیون تومان رسیده است.
شاخص کل بازار بورس نیز با ۳۶۲۷۹ واحد افزایش در ارتفاع ۲.۰۵۴.۱۵۶ و شاخص کل هموزن نیز در ارتفاع ۶۶۵.۵۰۴ واحدی قرار گرفته است./همشهری
۲۴ ساعته شدن امکان انتقال سهام متوفیان به وراث و سایر مزیتها
در ادامه هم محمود حسنلو، معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه هم گفت: از ۱۵ آبانماه انتقال سهام متوفیان به وراث الکترونیکی (به جز سهام عدالت) شد که مهمترین مزیتهای ارائه این خدمت برخط بودن آن است که کاربران به صورت ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته در هر جایی که هستند با دسترسی به سامانه ddn میتوانند درخواست خود را برای انتقال و ثبت مدارک برای ما ارسال کنند فرایندی که در گذشته از طریق مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان دولت انجام میشود.
این مقام مسئول در ادامه میگوید: بعد از برخط بود که مهمترین ویژگی این خدمت است کاهش هزینههای مالی و صرفه جویی زمان کاربران که ابعاد مختلفی دارد دیگر ویژگی مهم الکترونیکی شدن این خدمت محسوب میشود.
او اظهار کرد: نکته بعدی این که تمام وراث میتوانند به صورت لحظهای از طریق سامانه ddn وضعیت پرونده خود را رهگیری کنند که قبلاً اصلاً امکان پذیر نبود و مدارک از طریق پیک برای سپردهگذاری مرکزی ارسال میشود و خوب ارتباط مستقیمی اصلاً وجود نداشت. وجود محیط تعاملی با کارشناسان مربوطه جهت رفع کسریها به طور مثال کسری مدارک از دیگر مزایای الکترونیکی شدن این فرآیند به شما میرود فرایندی که در گذشته بسیار زمانبر بود.
این مقام مسئول میگوید: اکنون بر اساس الکترونیکی شدن فرآیند انتقال سهام متوفیان به وراث (به جز سهام عدالت) با توجه به این که درخواستها بروز به دست سپردهگذاری مرکزی میرسد فرآیندها سرعت بیشتری میگیرد به طور مثال در روش قدیمی حدود ۲۰ روز انتقال سهام زمان میبرد که با این اتفاق الکترونیکی شدن کمتر از ۲ روز انتقال انجام میگیرد.
گفتنی است، الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان به وراث (به جز سهام عدالت) علاوه بر کاهش در هزینه و صرفه جویی در زمان سرعت رسیدگی را هم افزایش میدهد فرایندی که به گفته مسئولان فعلاً رایگان خواهد بود.
از سوی دیگر دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران نیز اعلام کرد: انتقال الکترونیکی سهام متوفی به وراث (به جز سهام عدالت)، تحولی مهم در فرآیندهای انتقال مالکیت سهم الارث در بازار سرمایه است.
رسول سعدی دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران با بیان این که انتقال الکترونیکی سهام متوفی به بازماندگان (به جز سهام عدالت)، تحولی مهم در فرآیندهای انتقال مالکیت سهم الارث بهشمار میآید که به واسطه سهولت و سرعت بیشتر، مزایای متعددی برای افراد به همراه دارد، اظهار کرد: این شیوه انتقال به بازماندگان امکان میدهد تا بدون نیاز به مراجعات حضوری متعدد و انجام مراحل بروکراتیک پیچیده و زمانبر، بتوانند بهصورت الکترونیکی آن بخش از سهم الارث خود که به صورت داراییهای مالی است را دریافت کنند.
وی تصریح کرد: حذف بروکراسیهای موجود و کاهش خطاهای انسانی نیز به ایجاد اعتماد بیشتر در این فرآیند کمک کرده و شفافیت را افزایش میدهد، به گونهای که این انتقال در عین سرعت، دقیق و قابل پیگیری است./گسترش نیوز
ساناپرس
پایان/*
ساناپرس را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
منبع:اندیشه معاصر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰