توکلی: ایران سال ۲۰۴۰ پیرترین کشور در منطقه خواهد شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اگر با این مسیر کنونی در زمینه فرزندآوری پیش برویم در سال ۲۰۴۰ یکی از سالمندترین کشورها در منطقه خواهیم شد. نادر توکلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشن هزارمین معجزه باروری گفت: یکی از سیاستهای مهم دولت توجه به بحث فررندآوری و جوانی جمعیت است و شعار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اگر با این مسیر کنونی در زمینه فرزندآوری پیش برویم در سال ۲۰۴۰ یکی از سالمندترین کشورها در منطقه خواهیم شد.
نادر توکلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشن هزارمین معجزه باروری گفت: یکی از سیاستهای مهم دولت توجه به بحث فررندآوری و جوانی جمعیت است و شعار دولت چهاردهم، عدالت در خدمات سلامت بوده است و نظام سلامت برنامهریزی کرده تا خدمات سلامت را به مردم ارائه بدهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: درمان ناباروری در تمام دنیا پرهزینه است و بیمارستان شهید اکبرآبادی در زمینه موالید و زایمان در خاورمیانه نقش پررنگی را ایفا میکند. نیروی انسانی، تخصص و تجربه اعضای تیم درمان ناباروری سبب موفقیت این مرکز درمانی شده است.
وی افزود: هزینه های درمان ناباروری جزو اولویتهای نظام سلامت از گذشته تاکنون است و دولت و نظام سلامت از درمان ناباروری حمایت بیشتری را انجام خواهند داد.
توکلی تصریح کرد: اگر با این مسیر کنونی در زمینه فرزند آوری پیش برویم در سال ۲۰۴۰ یکی از سالمند ترین کشورها در منطقه خواهیم شد.
وی افزود: بررسیها نشان میدهد که مرگ و میر افراد ۵ تا ۲۹ سال به خاطر حوادث ترافیکی در حدود ۵۵ هزار نفر در سال است و پیشگیری از بروز این مرگ ها به نوعی جوانی جمعیت محسوب میشود.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه تامین دارو و تحت پوشش قرار گرفتن هزینههای درمانی حمایت بیشتری انجام خواهد داد. اکنون در مرکز بیمارستانی شهید اکبرآبادی بیش از هزار زایمان موفق انجام گرفته شده است که این موضوع موفقیت بزرگی محسوب می شود.
در ادامه مراسم، آرش بردبار رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی گفت: برای داشتن جامعه جوان باید به سمت درمان ناباروری بیماران و ارائه خدمات خوب جهت افزایش جمعیت و جوانی مردم داشته باشیم.
در ادامه مراسم، مهناز اشرفی رئیس مرکز ناباروری ببمارستان شهید اکبرآبادی گفت: بررسیها نشان می دهد که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از زوجین نابارور بوده که با روش هایی مانند آی وی اف درمان انجام خواهد شد. بخش آی وی اف در حدود ۱۰ سال در این بیمارستان راهاندازی شده است و مشکلات ژنتیکی را بررسی و ناباروری درمان خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰