فوت و فن خرید گوشی دست دوم
بچهها بزرگ شده اند و به خاطر درس یا به دلایل دیگری گوشی میخواهند. شاید هم گوشی مان قدیمی شده باشد و دیگر تعمیرش هم به صرفه نباشد. در مواقعی هم موضوعاتی مثل گم شدن یا سرقت، خرید بدون برنامه یک گوشی را به ما تحمیل میکند، درست زمانی که پول خرید یک گوشی خوب
بچهها بزرگ شده اند و به خاطر درس یا به دلایل دیگری گوشی میخواهند. شاید هم گوشی مان قدیمی شده باشد و دیگر تعمیرش هم به صرفه نباشد. در مواقعی هم موضوعاتی مثل گم شدن یا سرقت، خرید بدون برنامه یک گوشی را به ما تحمیل میکند، درست زمانی که پول خرید یک گوشی خوب را نداریم، این جاست که باید سراغ خرید یک گوشی دست دوم برویم، اما ریسک این موضوع بسیار بالاست. در این مطلب سعی کرده ایم نکاتی را به شما گوشزد کنیم تا خریدی مطمئن داشته باشید.
۱. از سایتهای معتبر بخرید| درحال حاضر بسیاری از سایتهای معتبر که امکان کارشناسی کیفیت و قیمت را دارند، بخش خرید و فروش گوشی دست دوم را ایجاد کرده اند. اگر در میان دوست و آشنا فرد مطمئنی برای خرید گوشی سراغ ندارید، بهتر است از این مسیر خرید را انجام دهید تا مطمئنتر باشد، هرچند کمی هزینه اش بالاتر خواهد رفت.
۲. مهلت تست بگیرید| سایتها که نوعی گارانتی سلامت کالا دارند، اما اگر از پلتفرمهای خرید و فروش آنلاین و به شکل مستقیم از یک فروشنده، گوشی دست دوم خریدید، حتماً مهلت یک روزه تست بگیرید تا فرصت بررسی با حوصله گوشی را داشته باشید.
۳. از انتقال سند مطمئن شوید| با انواع روشهای مختلف و کدهای دستوری میتوانید از امکان انتقال سند، اصالت کالا، رجیستر بودن و… مطمئن شوید و بعد اقدام به پرداخت وجه گوشی کنید.
۴. شارژ میشود؟ | یک مشکل جدی گوشیهای دست دوم آن است که خوب شارژ نمیشوند یا شارژ نگه نمیدارند؛ این موضوع را هم با یک تست نیم ساعته نمیتوان تشخیص داد و در ظاهر امر هیچ روشی جز این که گوشی را کمی نگه دارید و استفاده کنید، وجود ندارد.
۵. تست جزء به جزء گوشی| با بررسی بدنه و نمایشگر و تاچ شما فقط از سلامت بیرون و ظاهر دستگاه مطمئن میشوید، اما برای اطمینان از عملکرد سخت افزاری نیاز دارید که جزء به جزء آن مثل بلوتوث، دوربینها و… را با عملیاتهای مختلف تست کنید. بعد از اطمینان و خرید، نوبت ریست فکتوری و فلش زدن گوشی است تا عملکرد آن سرعت بهتری داشته باشد.
۶. عیب یابی گوشی| بسیاری از گوشیهای مدل بالا امکان عیب یابی گوشی را فراهم کردند. امکانی خوب که شما را از مشکلات احتمالی به شکل دقیق و واقعی مطلع میکند. در کنار این، همه گوشیها امکان آشنایی شما با امکانات کامل دستگاه را در بخش تنظیمات دارند تا از نسخه گوشی مطمئن شوید و بی دلیل پول پرداخت نکنید.
۷. کشور سازنده| یکی از نکات مهم و تاثیرگذار روی قیمت گوشیها مشخص شدن کشور سازنده است که پشت آن یا روی جعبه درج شده است.
۸ .شارژر اصل بگیرید| پولی که شما پرداخت میکنید برای گوشی به همراه شارژر و ملزومات اصل آن از جمله هندزفری است و تنها اگر مبلغ آنها از قیمت گوشی کم شده باشد، فروشنده میتواند شارژر غیراصل و… را به شما بدهد.
۹. ظاهر را جدی بگیرید| با روشهای مختلف میتوانید از سالم بودن گوشی، عوض نشدن قطعات، باز نشدن آن و… اطمینان حاصل کنید. تغییر قطعات و تعمیر گوشی نشان دهنده مشکلات جدی در آینده خواهد بود. کنار و پشت گوشی، خاک گرفتگی پیچ ها، غبار لای درزها و … نشان دهنده سالم بودن آن است. حتماً با دست کشیدن روی تاچ و گوشه و کنار از نبود دیگر نواقص اطمینان حاصل کنید.
۱۰. چرا جعبه مهم است؟ | داشتن جعبه برای گوشی دست دوم مهم است؛ چراکه گوشیهای بدون جعبه ممکن است سرقتی باشند و بعداً مشکلاتی ایجاد شود.
۱۱. سالم بودن پورت ها| پورتهای شارژ، جک هندزفری و… را هم چک کنید.
۱۲. نمایشگر را تست کنید| صفحه نمایش مهمترین قسمت گوشی است، طوری که اگر خراب شود میتواند چند میلیون خرج روی دست شما بگذارد، برای تست نمایشگر راههای زیادی وجود دارد. به طور مثال در گوشیهای سامسونگ امکان استفاده از کددستوری هست که پیدا کردن این کدها برای مدلهای مختلف گوشی سخت است. برای تست نمایشگر میتوانید سراغ روشنایی آن بروید. کافی است تا اهرم روشنایی را پیدا کنید و به صورت دستی با سرعت بالا روشنایی نمایشگر را کم و زیاد کنید. روشنایی نمایشگر باید خیلی یکدست و روان کم و زیاد شود و موقع این کار هم نباید گوشی داغ یا هنگ کند.
۱+۱۲ و، اما قیمت… | در بهترین حالت ممکن قیمت یک گوشی دست دوم باید ۷۰ درصد قیمت گوشی جدید باشد. براساس مدت زمان استفاده و متغیرهای دیگر مدام از این درصد کم میشود. پس سری به پلتفرمهای فروش آنلاین بزنید و بعد از مقایسه نسبت به قیمتی منصفانه مطمئن شوید. در ضمن اگر یک گوشی خیلی بی دلیل ارزان بود، بد نیست به ماجرا مشکوک شوید.
منبع: روزنامه خراسان
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0