دستور پخت لوبیا پلو به روش رستوران ها / همراه با ادویه جادویی برای عطر و طعم عالی
شایانیوز- لوبیا پلو یه پلو مخلوط خیلی خوشمزه ست که شاید بشه گفت پرطرفدارترین پلو مخلوط به حساب میاد و خیلی ها اون رو با عشق می پزن و با اشتیاق میل می کنن. امکان نگهداری لوبیا سبز در فریزر و درست کردن این غذا با انواع گوشت، باعث میشه تا درست کردن لوبیا پلو
شایانیوز- لوبیا پلو یه پلو مخلوط خیلی خوشمزه ست که شاید بشه گفت پرطرفدارترین پلو مخلوط به حساب میاد و خیلی ها اون رو با عشق می پزن و با اشتیاق میل می کنن. امکان نگهداری لوبیا سبز در فریزر و درست کردن این غذا با انواع گوشت، باعث میشه تا درست کردن لوبیا پلو زمان خاصی نداشته باشه و در تمام مدت سال بشه اون رو پخت. در این مطلب طرز تهیه لوبیا پلو به روش رستوران ها رو بهتون آموزش میدیم به همراه یه ادویه خاص که حسابی این غذا رو خوشمزه و خوش عطر میکنه. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو
برنج 4 پیمانه
لوبیا سبز 300 گرم
گوشت گوسفندی 200 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
چوب دارچین یک عدد
پودر گل محمدی یک قاشق غذاخوری
پودر زعفران یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
روغن یا کره حیوانی به مقدار لازم
طرز تهیه لوبیا پلو
مرحله اول
پودر زعفرون رو داخل یه کاسه کوچیک بریزید و روی اون چند تکه کوچیک یخ بذارید تا دم بکشه. پیاز رو پوست گرفته و نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و پیازها رو با شعله متوسط تفت بدید.
مرحله دوم
گوشت گوسفندی رو به صورت قیمه ای خرد کنید. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت رو اضافه کرده و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.
مرحله سوم
زردچوبه، فلفل سیاه و چوب دارچین رو به گوشت اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت بدید. حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید تا بوی خامی رب گرفته بشه.
مرحله چهارم
سه لیوان آب داخل قابلمه بریزید و حرارت رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد. سپس شعله گاز رو ملایم کنید تا گوشت بپزه.
مرحله پنجم
در این فاصله، لوبیا سبز رو که از قبل شستید، خرد کنید. داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و لوبیا سبز رو کمی تفت بدید. نیم ساعت پس از جوشیدن گوشت، لوبیا سبز تفت داده شده رو هم اضافه کنید.
مرحله ششم
10 دقیقه آخر پخت گوشت و لوبیا سبز، نمک و زعفرون دم کرده رو هم اضافه کنید. اجازه بدید آب اضافی سس لوبیا پلو تبخیر بشه.
مرحله هفتم
برنج رو که از قبل شسته و خیس کردید رو با مقداری نمک بجوشونید، نیم پز کرده و آبکش کنید. برای لوبیا پلو باید برنج رو زنده تر آبکش کنید تا حین دم کشیدن خمیر نشه.
مرحله هشتم
یک قابلمه روی حرارت بذارید، روغن بریزید و ته دیگه دلخواهتون رو کف قابلمه قرار بدید. مقداری برنج آبکش شده داخل قابلمه ریخته و مقداری از مایه گوشتی هم روی برنج بریزید. لابلای برنج، پودر گل محمدی بریزید و مواد رو به آرومی مخلوط کنید، این کار رو تا تموم شدن برنج و گوشت ادامه بدید.
مرحله نهم
حدود 10 دقیقه شعله گاز متوسط باشه سپس حرارت رو ملایم کنید تا لوبیا پلو دم بکشه. اواخر زمان پخت، کره یا روغن حیوانی روی پلو بریزید. وقتی لوبیا پلو کاملا دم کشید اون رو داخل ظرف بکشید و سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0