کد خبر : 139470
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
7 بازدید

طرز تهیه تاکو گوشت مکزیکی / یه غذای سریع و راحت که خیلی خوشمزه ست

طرز تهیه تاکو گوشت مکزیکی / یه غذای سریع و راحت که خیلی خوشمزه ست

شایانیوز- غذاهای بین المللی از اون نظر که کمتر در برنامه غذایی ما قرار دارن، خیلی جذابن. لازانیا، پیتزا، پیراشکی، گراتن، موساکا و غذاهایی از این دست وقتی توی خونه درست میشن، میتونن تنوع خوبی در وعده های غذایی خانواده مون به وجود بیارن. تاکو هم یه غذای مکزیکی خوشمزه ست که با سس های

شایانیوز- غذاهای بین المللی از اون نظر که کمتر در برنامه غذایی ما قرار دارن، خیلی جذابن. لازانیا، پیتزا، پیراشکی، گراتن، موساکا و غذاهایی از این دست وقتی توی خونه درست میشن، میتونن تنوع خوبی در وعده های غذایی خانواده مون به وجود بیارن.

تاکو هم یه غذای مکزیکی خوشمزه ست که با سس های مختلف آماده میشه. میشه اون رو با گوشت چرخ کرده، مرغ و به صورت گیاهی درست کنید. در این مطلب طرز تهیه تاکو با گوشت چرخ کرده رو بهتون آموزش میدیم که یه غذای سریع، راحت و خوشمزه ست. تا پایان همراه ما باشید.

tako-4

مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت

نون لواش یک بسته

گوشت چرخ ‌کرده 150 گرم

پنیر فتا 100 گرم

هویج متوسط یک عدد

فلفل دلمه‌ ای متوسط یک عدد

پیاز متوسط یک عدد

سیر 3 حبه

کاهو 4 برگ

کلم ‌پیچ 4 برگ

روغن زیتون به مقدار لازم

اورگانو یا آویشن به مقدار دلخواه

نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

*می تونید در تهیه سس گوشت، به جای پنیر فتا از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

tako-5

طرز تهیه تاکو گوشت

مرحله اول

هویج، پیاز و فلفل دلمه ‌ای رو نگینی ریز خرد کنید. یک تابه روی حرارت زیاد قرار بدید و هر زمان که داغ شد، پیاز رو همراه مقداری روغن داخلش تفت بدید و بعد از 3 دقیقه که سبک شد، به ترتیب فلفل دلمه ‌ای و هویج رو به فاصله زمانی 3 دقیقه اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد از گذشت این مدت، سیرها رو پوست بگیرید، ساطوری خرد کنید و همراه 2 قاشق غذاخوری اورگانو، کمی فلفل سیاه و نمک به محتویات داخل ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید.

tako-2

مرحله سوم

در این مرحله پنیر رو به سس سبزیجات اضافه کنید، به هم بزنید تا یکدست بشه و سپس گوشت چرخ کرده، فلفل سیاه و نمک بزنید، کمی آب اضافه کنید و 5 دقیقه زمان بدید تا روی حرارت کم بپزه.

مرحله چهارم

نون رو به اندازه یک بشقاب میوه‌ خوری گرد برش بزنید و از وسط خم کنید، به شکلی که دو لبه دقیقاً مقابل هم قرار بگیرن. توجه داشته باشید لبه‌ های نون به هم نچسبن و فضای کافی برای مواد باقی بذارید. بعد برش ‌های نون رو به همین شکل ثابت کنید و داخل فر 60 درجه که از قبل گرم شده بذارید تا کمی خشک بشن و شکلشون رو حفظ کنن. می‌ تونید نون ‌ها رو بین دو تا کاسه قرار بدید یا با گیر دادن لبه‌ ها بین میله‌ های توری فر ثابتشون کنید.

مرحله پنجم

کاهو و کلم ‌پیچ رو به شکل نواری باریک برش بزنید. برای اینکه رطوبت سس،‌ نون رو خیس و خراب نکنه، اول کف تاکو رو با یک لایه کاهو و کلم بپوشونید و روی اون سس گوشت بریزید. نوش جان.

tako-3

اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای عالی دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn