کد خبر : 24449
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵

توصیه‌های بهداشتی برای تهیه غذای نذری

توصیه‌های بهداشتی برای تهیه غذای نذری

۱۱:۳۰ – ۲۰ تير ۱۴۰۳ سیده معصومه تقی‌زاده، اظهار کرد: نذر کردن در مناسبت‌های مذهبی با فرهنگ دینی ما رابطه‌ای مستحکم و طولانی دارد؛ ماه‌های محرم و صفر ایامی هستند که نذر‌های زیادی در آنها ادا می‌شود که در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی ممکن است نذری‌ها با مسمومیت‌های غذایی همراه شوند یا به دلیل