رعایت چه نکاتی برای قربانی کردن دام لازم است؟

رعایت چه نکاتی برای قربانی کردن دام لازم است؟

علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه  اظهار کرد: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاه‌ها ذبح شود، ادامه داد: در غیر این صورت حتماً باید شیوه نامه‌های بهداشتی، رعایت شود؛ کمترین تماس با خون دام و خود دام و استفاده از دستکش، ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی گلستان افزود: گوشت قربانی باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و بعد از آن مصرف شود. 

کاووسی اضافه کرد: در این ایام ۹ کشتارگاه و ۷۷ گروه دامپزشکی در سطح استان فعال است.

منبع: ایسنا

+

[widget id="tabnakweb_category-posts-6"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn