کد خبر : 30242
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ - ۲:۲۱

قهوه یزدی، نذری مردمان کویر

قهوه یزدی، نذری مردمان کویر

به گزارش همشهری آنلاین، قهوه یزدی، یک قهوه شیرین و بسیار غلیظ بوده که سرو آن در مراسم عزاداری یزد، یک سنت دیرینه است و سابقه تاریخی دارد. این قهوه نوعی قهوه سنتی و بومی در شهر یزد است که به ‌دلیل استفاده از هل و گلاب در تولید آن همچنین مدت زمان پخت طولانی،

به گزارش همشهری آنلاین، قهوه یزدی، یک قهوه شیرین و بسیار غلیظ بوده که سرو آن در مراسم عزاداری یزد، یک سنت دیرینه است و سابقه تاریخی دارد. این قهوه نوعی قهوه سنتی و بومی در شهر یزد است که به ‌دلیل استفاده از هل و گلاب در تولید آن همچنین مدت زمان پخت طولانی، دارای طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی است و تهیه این نوع قهوه حدود ۴ ساعت طول می‌کشد. این نوشیدنی گرم، به‌ خصوص در ‌ماه محرم و عزاداری‌ها سرو می‌شود؛ به همین دلیل، بسیاری از افراد، آن را با نام قهوه عزاداری می‌شناسند. قهوه یزدی در تیرماه سال ۱۳۹۸ در اجلاس سراسری میراث ناملموس کشور به ثبت ملی رسید.

قهوه یزدی، نذری مردمان کویر

قهوه یزدی، نذری مردمان کویر

قهوه یزدی، نذری مردمان کویر

بیشتر بخوانید:

منبع خبر: همشـهری

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn