کد خبر : 35134
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶

طرز تهیه پیاز داغ با همه فوت و فن هاش / عیار غذاها رو با این پیاز داغ خوشرنگ ببر بالا

طرز تهیه پیاز داغ با همه فوت و فن هاش / عیار غذاها رو با این پیاز داغ خوشرنگ ببر بالا

شایانیوز- پیاز داغ یه چاشنی فوق العاده واسه خیلی از غذاهای سنتی ایرونیه. کشک بادمجون، آش رشته، سبزی پلو، عدس پلو و خیلی دیگه از غذاهای سنتی همراه با پیاز داغ خیلی خوشمزه تر میشن. اگه پیاز داغ رو خوشرنگ و ترد درست کنی برای تزئین این غذاها هم خیلی عالیه و کلی میز پذیرایی

شایانیوز- پیاز داغ یه چاشنی فوق العاده واسه خیلی از غذاهای سنتی ایرونیه. کشک بادمجون، آش رشته، سبزی پلو، عدس پلو و خیلی دیگه از غذاهای سنتی همراه با پیاز داغ خیلی خوشمزه تر میشن. اگه پیاز داغ رو خوشرنگ و ترد درست کنی برای تزئین این غذاها هم خیلی عالیه و کلی میز پذیرایی از مهمونا رو جذاب و چشم نواز میکنه…

درست کردن پیاز داغ ترد و خوشرنگ، فوت و فن های خاصی داره که اگه رعایتشون کنی، یه پیاز داغ ترد و خوشرنگ داری که ظاهر و مزه غذاهات رو متحول میکنه! توی این مطلب طرز تهیه و همه فوت و فن های درست کردن یه پیاز داغ مجلسی و ترد رو بهت آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باش.

piyaz-dagh-2

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ

پیاز سفید ۳ عدد

زردچوبه یک قاشق چایخوری

زعفرون دم کرده ۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه پیاز داغ

مرحله اول

پیازها رو بشویید، پوست بگیرید و سپس خلالی نازک خرد کنید.

*پیاز سفید برای سرخ کردن مناسب تر از پیاز زرد و قرمز هست.

piyaz-dagh-3

مرحله دوم

داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بذارید تا به جوش بیاد. وقتی جوش اومد زردچوبه رو اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

حالا پیازهای خلالی شده رو به قابلمه اضافه کنید و وقتی دوباره به جوش اومد، 30 ثانیه زمان بگیرید و سپس آبکش کنید.

piyaz-dagh-5

مرحله چهارم

همونطور که پیازها داخل آبکش هستن، زعفرون دم کرده رو اضافه کرده و هم بزنید تا همه پیازها به زعفرون آغشته بشن. سپس اجازه بدید آب پیازها به صورت کامل خارج بشه.

مرحله پنجم

مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا داغ بشه سپس پیازها رو به روغن اضافه کنید. با نوک چنگال، پیازهای به هم چسبیده رو جدا کنید.

piyaz-dagh-4

*وقتی پیازهای نزدیک دیواره تابه طلایی شدن، پیازها رو مدام در روغن داغ جابجا کنید تا به صورت یکدست سرخ بشن.

*حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.

مرحله ششم

وقتی پیازها کاملا سرخ شدن، اونها رو از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار بدید تا روغن اضافی شون خارج بشه. می تونید پیازها رو بعد از سرخ شدن، داخل آبکش بریزید.

*گرفتن روغن از پیاز داغ باعث میشه تا پیاز داغ شما ترد و خشک بشه.

piyaz-dagh-6

پیاز داغ مجلسی و ترد ما حاضره و می تونید از اون در کنار غذاهاتون استفاده کنید. نوش جان.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو با کلی دستورهای غذایی، کیک و شیرینی و دسر دنبال کنید.

+

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn