به گزارش پارسینه پلاس، چیز کیک دبل چاکلت یکی از چیز کیک های بسیار خوشمزه و راحت و شکلاتی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این چیز کیک با پایه بیسکویت تهیه می شود در نتیجه نیازی به فر ندارید و خیلی راحت می توانید این چیز کیک را در خانه تهیه کنید. چیز کیک دبل چاکلت برای کسانی که طعم و مزه شکلاتی را دوست دارند گزینه خوبی می باشد و شما می توانید از انواع بیسکویت ها برای تهیه این چیز کیک استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک دبل چاکلت
- بیسکویت شکلاتی ۱۸۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
- پودر ژلاتین ۱ ق غذا خوری
- آب ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای گاناش روی چیز کیک دبل چاکلت
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
مرحله اول: کراست بیسکویتی
برای تهیه کراست بیسکویتی باید بیسکویت کاکائویی مورد نظر را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید و یا می توانید داخل نایلون ریخته و با گوشتکوب بکوبید تا له و پودری شود. کره را ذوب کنید و به همراه بیسکویت مخلوط کنید و هم بزنید. کف ظرف مورد نظر یا قالب کمربندی ۱۸ سانتی بریزید و با پشت لیوان خوب فشار دهید تا فشرده شود و بعد قالب را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم: بن ماری کردن ژلاتین
ژلاتین را روی آب سرد ریخته و صبر کنید تا اسفنجی شود و بعد یک کتری را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. کاسه ژلاتین را روی کتری قرار دهید و ژلاتین را هم بزنید تا بن ماری شود و یا می توانید برای ۱ دقیقه در ماکروفر قرار دهید. ژلاتین را کنار قرار دهید تا خنک شود.
مرحله سوم: تهیه لایه پنیری
خامه صبحانه و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا مواد یکدست شود، سپس پودر قند و پودر کاکائو الک شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد ژلاتین خنک شده را اضافه کنید و هم بزنید. قالب را از یخچال خارج کنید و روی کراست بیسکویتی بریزید و روی مواد را صاف کنید و قالب را برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوش را بگیرد.
مرحله چهارم: تهیه چیز کیک دبل چاکلت با گاناش
برای تهیه گاتاش باید خامه صبحانه را داخل قابلمه ریخته و برای چند دقیقه هم بزنید تا گرم شود و بعد شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و بعد صبر کنید تا خنک شود و بعد از گرفتن چیز کیک روی لایه پنیری بریزید و برای ۱ ساعت دیگر زمان دهید تا خودش را بگیرد و بعد دور تا دور قالب را آزاد کنید و دسر را به ظرف سرو منتقل کنید و تزیین کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0