ناهار: خورش کدو حلوایی و آلو بخارا؛ جشنی از رنگ و طعم پاییزی!
کدو حلوایی؛ جادوی سلامت و طعم در روزهای سرد به گزارش پارسینه ، کدو حلوایی که در برخی مناطق به آن کدو تنبل هم میگویند، نه تنها به خاطر رنگ گرم و شادابش، بلکه به دلیل خواص بینظیر برای سلامتی، یک ستارهی پاییزی است. این میوهی زمستانی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به
کدو حلوایی؛ جادوی سلامت و طعم در روزهای سرد
به گزارش پارسینه ، کدو حلوایی که در برخی مناطق به آن کدو تنبل هم میگویند، نه تنها به خاطر رنگ گرم و شادابش، بلکه به دلیل خواص بینظیر برای سلامتی، یک ستارهی پاییزی است. این میوهی زمستانی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود و نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و سلامت چشمها دارد.
سلامت چشم و بینایی: غنی از بتاکاروتن (پیشساز ویتامین A) که برای تقویت بینایی حیاتی است.
تقویت سیستم ایمنی: حاوی ویتامینهای C، A و E، و همچنین آهن، که بدن را در برابر بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مقاوم میکند.
سلامت قلب و عروق: وجود آنتیاکسیدانها و پتاسیم میتواند به کاهش فشار خون و التهابات بدن کمک کند.
کمک به کاهش وزن: به دلیل داشتن فیبر فراوان و کالری کم، احساس سیری طولانیمدت ایجاد کرده و برای رژیمهای لاغری مناسب است.
کمک به هضم غذا: فیبر محلول آن (پکتین) به عنوان پریبیوتیک، سلامت رودهها را بهبود میبخشد.

خورش کدو حلوایی با آلو بخارا: دستور پخت مجلسی
طعم نهایی این خورش باید ملس باشد و تعادل بین شیرینی کدو و ترشی آلو بخارا، همچنین عطر ادویههای گرم مانند دارچین و هل، آن را به یک غذای خاص تبدیل میکند.
مواد لازم برای ۴ نفر

مراحل گام به گام تهیه خورش
۱. آمادهسازی پایه خورش (گوشت و پیاز)
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
گوشتهای خورشتی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت کاملاً تغییر کند.
زردچوبه، پودر کاری و دارچین را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
تا جایی که روی گوشتها را بگیرد، آب جوش اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت تقریبی ۲ ساعت کاملاً بپزد. اگر حین پخت آب خورش کم شد، آب جوش اضافه کنید.
۲. سرخ کردن کدو حلوایی و رب
تکههای کدو حلوایی پوست گرفته و برش داده شده را در مخلوط کره و کمی روغن از هر دو طرف تفت دهید تا کمی نرم شده و رنگ بگیرند (حدود ۵ دقیقه). کدوها را از تابه خارج کنید.
در همان تابه، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.
۳. تنظیم طعم و اضافهکردن چاشنیها
پس از پخت کامل گوشت، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به آن اضافه کرده و میزان آب خورش را تنظیم کنید.
در این مرحله، نمک، نوک قاشق چایخوری پودر هل، آب لیمو ترش و کمی شکر برای ملس کردن طعم، به همراه زعفران دمکرده و در صورت تمایل گلاب را به خورش اضافه کنید.
نکته مهم: طعم خورش باید ملس باشد، لذا در اضافه کردن شکر زیادهروی نکنید؛ چرا که خود کدوها شیرین هستند. همچنین طعم هل نباید در خورش غالب شود.
اجازه دهید سس خورش کمی بجوشد تا طعمها به خورد هم بروند.
۴. افزودن کدو و آلو بخارا
آلو بخارای شستهشده را به خورش اضافه کنید.
سپس، تکههای کدو حلوایی سرخ شده را به آرامی و به صورت شناور روی خورش قرار دهید.
در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
احتیاط: دقت کنید که کدوها بیش از حد نپزند و له نشوند. بهتر است بعد از این مدت کدوها حالت خود را حفظ کرده باشند.
۵. سرو غذا
خورش کدو حلوایی مجلسی شما آماده است. آن را در ظرف سرو کشیده و با برنج سفید یا پلو زعفرانی میل کنید.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0