طرز تهیه کاپ کیک ساده وانیلی خانگی

به گزارش پارسینه پلاس، یکی از کاپ کیک های پایه می باشد برای کسانی که طعم و مزه ساده و وانیلی را دوست دارند. اولین دستور پخت کاپ کیک در سال ۱۷۹۶ توسط آملیا سیمونز کشف شد وی مواد کیک را داخل فنجان ریخت و در گذر زمان به شکل امروزی درآمده است. در اوایل قرن ۱۹ کاپ کیک ها بشدت مورد علاقه همگان قرار گرفتن و در طعم ها و مزه های مختلف تهیه شدند. کاپ کیک با مافین ها متفاوت هستند و شما می توانید کاپ کیک ها را با انواع فیلینگ ها تزئین کنید و برای یک شب نشینی و یا دورهمی استفاده کنید.

مواد لازم

تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
کره آب شده ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چای خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
نمک ۱/۴ ق چای خوری

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا فر را با درجه ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود سپس داخل قالب مافین کپسول های کاغذی قرار دهید. تمام مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا هوادهی شود.

۲مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ الی ۶ بزنید تا تخم مرغ ها حجیم و کشدار و کرم رنگ شوند و در ادامه کره ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید و  ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.

۳مرحله سوم: تهیه مایه کاپ کیک وانیلی

در ادامه شیر را نیز اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط یکدست شود سپس مخلوط آرد الک شده را طی ۲ مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند دقت کنید در موقع افزودن آرد با لیسک مواد را به طور دورانی هم بزنید تا پف و حجم مواد را نگیرید.

۴مرحله چهارم: پخت کاپ کیک ساده

در ادامه با قاشق ۲/۳ قالب ها کاپ کیک را با مواد پر کنید و دوبار قالب را به سطح بکوبید تا هوای اضافی خارج شود اگر شما قالب مافین ندارید می توانید از کپسول های مقوایی استفاده کنید که نیازی به قالب ندارد سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و پف کنند سپس به دلخواه تزئین کنید.

+

[widget id="tabnakweb_category-posts-6"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn