کد خبر : 44161
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳

طرز تهیه کیک ژاپنی ساده و پنبه ای

طرز تهیه کیک ژاپنی ساده و پنبه ای

به گزارش پارسینه پلاس، یکی از کیک های ساده و اسفنجی می باشد با بافت فوق العاده عالی و پنبه ای که می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این دستور پخت توسط سرآشپز توموتارو کوزونو است که در سال ۱۹۶۰ وقتی به برلین سفر کرد ایده این کیک به ذهن آن رسید و

به گزارش پارسینه پلاس، یکی از کیک های ساده و اسفنجی می باشد با بافت فوق العاده عالی و پنبه ای که می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این دستور پخت توسط سرآشپز توموتارو کوزونو است که در سال ۱۹۶۰ وقتی به برلین سفر کرد ایده این کیک به ذهن آن رسید و از آن الهام گرفت. این کیک فوق العاده شیرینی کمی دارد و نسبت و با جدا کرده زرده و سفیده تخم مرغ تهیه می شود. شما می توانید این کیک ژاپنی جذاب را برای مهمانی و تولدها تهیه کنید. این کیک با کره تهیه می شود و اصلا شیرینی کمی دارد و می توانید با خامه قنادی یا پودر قند تزئین کنید.

مواد لازم

آرد ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
وانیل ۱/۲ ق غذا خوری

۱مرحله اول: آماده سازی

ابتدا تمام مواد را باید اندازه کنید. برای رسیدن پف عالی باید حتما مواد وزن شوند. در ابتدا شیر و کره را داخل شیرجوش ریخته و بروی حرارت کم بگذارید تا کره ذوب و شیر کمی گرم شود. آرد را نیز اندازه کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود.

۲مرحله دوم: جدا سازی زرده و سفیده

در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . سفیده تخم مرغ را دور کند همزن ابتدا بزنید تا کمی کف کند و بعد شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی بزنید تا سفیده فرم بگیرید و به اصطلاح به مرحله سافت پیک برسد یعتی وقتی کاسه را بر می گردانید نباید از ظرف بیرون بریزید.

۳مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

آرد را داخل یک کاسه بریزید و حالا مخلوط کره و شیر را به آرد اضافه کنید و با همزن دستی خوب مواد را هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و بعد باید دانه دانه زرده ها را اضافه کنید و با افزودن هر زرده ۱ دقیقه مواد را هم بزنید تا مایه کاملا یکدست شود و بعد وانیل را اضافه کنید و مواد راخوب دور گیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود. در ادامه زرده را به تدریج اضافه کنید.

۴مرحله چهارم: پخت کیک ژاپنی با فر و بدون فر

مواد را با لیسک هم بزنید. در ادامه زیر قالب مورد نظر را با قالب خوب بپوشانید و داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح کیک را کاملا صاف کنید و قالب را داخل سینی فر قرار دهید و تا وسط سینی آب گرم بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۵۰ درجه بگذارید تا پخته شود و کاغذ روغنی را جدا کنید برای پخت بدون فر نیز داخل یک قابلمه آب گرم بریزید و مواد را داخل یک قابلمه کوچک تر بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید.

+

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn