صدور مجوز ۱۴ شرکت دانش بنیان در حوزه غذا
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صدور ۱۴ مورد مجوز شرکت دانش بنیان در حوزه غذا خبر داد. دکتر عبدالعظیم بهفر مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد مجوزها و پروانههای بهداشتی حوزه غذا صادر شده اظهار کرد: بیش از ۲۰۰۰ مورد ثبت منبع خارجی
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صدور ۱۴ مورد مجوز شرکت دانش بنیان در حوزه غذا خبر داد.
دکتر عبدالعظیم بهفر مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد مجوزها و پروانههای بهداشتی حوزه غذا صادر شده اظهار کرد: بیش از ۲۰۰۰ مورد ثبت منبع خارجی فعال در سامانه تیتک، بیش از ۲۲ هزار عدد ثبت مواد اولیه فعال، بیش از ۶۶ هزار ترخیص مواد اولیه و فرایند شده و حدود ۲۰ هزار عدد میزان کل ترخیص کالاهای استراتژیک و مشمول نمونه برداری در حوزه فراوردههای غذایی و آشامیدنی طی سه سال صورت گرفته است.
وی با اشاره به ثبت اظهار برای مجوز فعالیت مشاغل خانگی ۳۸۸ مورد، نیز افزود: در حوزه نظارت بر فروردههای لبنی گوشتی و پروتئینی ۲۵۰ مورد صدور مجوز مصرف، ۱۶۵۰۰ انبار نگهداری مواد غذایی رتبه بندی شده است.
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه نظارت، عنوان کرد: بیش از ۲۱ هزار بازرسی از کارخانجات، کارگاه ها، انبارها و دیگر موارد انجام شده است که از این تعداد ۳۲۸۱ مورد بازرسی منجر به کشف شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0