آشنایی با شیوه‌های رفتار صحیح در دوران یائسگی زنان


یائسگی با تغییرات زیاد جسمی و همچنین عاطفی همراه است که عدم آگاهی از نحوه رفتار با این زنان می تواند آسیب روحی جدی برای آن ها به وجود آورد.

به گزارش سایت خبری پرسون، زنان در زمان یائسگی دیگر قادر به فرزندآوری نیستند و با طیف وسیعی از تغییرات جسمی و عاطفی مواجه می شوند.

به طور معمول بیشتر خانم ها، یائسگی را در اواخر دهه 50 تجربه می کنند و میانگین سنی آنها 51 سال است.

از نظر فیزیولوژیکی، هنگامی که تخمک گذاری متوقف می شود، یائسگی رخ می دهد.

از بدو تولد، تعداد محدودی تخمک داخل تخمدان های یک زن ذخیره می شود. هنگامی که تخمک ها از بین می روند و تخمک ها آزاد نمی شود ، قاعدگی متوقف و نشانه های یائسگی آغاز می گردد.

علائم جسمی ممکن است شامل گر گرفتگی ، بی خوابی ، سردرد و نوسانات خلقی باشد. با این حال، ترکیب این علائم و تغییرات زندگی می تواند بسیاری از علائم عاطفی را نیز به همراه داشته باشد.

حدود 80 درصد از خانم ها داروهای بدون نسخه مصرف می کنند.

از آنجا که یائسگی خانم ها به طور معمول در سنین بالا اتفاق می افتد، اغلب اوقات فرزندان بزرگ شده و به خانه بخت می روند.

به این معنی که خانم های یائسه زمان بیشتری را در کنار همسر خود به تنهایی می گذرانند.

اصول رفتار آقایان با همسر یائسه شان

درک برخی چیزها برای آقایان کمی دشوارتر است، مثلا آنها نمی دانند یائسگی چطور بر روح و روان خانم تاثیر می گذارد. به همین دلیل در این بخش از به چگونگی رفتار آقایان با همسر یائسه می پردازیم:

خود را برای بدخلقی همسرتان آماده کنید :

خود را برای بد اخلاقی همسر آماده کنید، مگر اینکه با یکی از معدود زنانی مواجه شوید که دچار علائم یائسگی نشده است، احتمال نوسانات روحی به دلیل افزایش و کاهش هورمون های زنانه استروژن و پروژسترون وجود دارد.

انعطاف پذیری کلید مقابله با نوسانات روحی است، حتی آن هایی که به نظر می رسد هیچ تغییری نکرده اند. اگر همسرتان پیرامون موضوعی با شما بحث کرد، به جای اینکه حالت تدافعی به خود بگیرد، به او زمان بدهید.

او را برای انجام رابطه جنسی درک کنید:

به طور کلی، رابطه جنسی واقعا می تواند برای یک زن یائسه دردناک باشد. زیرا با کاهش سطح استروژن ، بافت داخل و اطراف واژن خشک و حساس تر می شود.

همچنین بسیاری از خانم ها تمایل به رابطه جنسی را در دوران یائسگی از دست می دهند، زیرا سطح هورمون تستوسترون یا همان هورمون مردانه ، که به شهوت جنسی کمک می کند، می تواند در کنار سایر هورمون ها کاهش یابد.

اگر همسرتان هنگام برقراری رابطه اذیت می شود، اصرار زیادی نکنید، زیرا میل جنسی او پس از پایان یائسگی احیا می شود. اگر درد دارد با پزشک در مورد کرم های استروژن واژن صحبت کنید تا به رفع خشکی کمک کند.

به او اطمینان دهید زیبا است :

بسیاری از زنان پس از یائسگی تصور می کنند زیبا نیستند و برای از دست دادن توانایی باروری خود ناراحت هستند. برخی دیگر ممکن است متوجه تغییرات وزن شوند.

بدانید علائم یائسگی همیشگی نیست :

ممکن است فکر کنید یائسگی اتفاق ناخوشایندی است که می تواند هشت سال یا بیشتر طول بکشد، اما بیشتر زنان تنها حدود دو سال، نشانه های یائسگی را احساس می کنند.

اطلاعات کسب کنید :

علائم ناشی از یائسگی را می توان غیرقابل پیش بینی دانست، پس یاد بگیرید که چه چیزی را دنبال کنید.

سردرد یا گر گرفتگی مانند بیشتر علائم یائسگی، به طور ناگهان ظاهر می شوند، بنابراین نگران نشوید.

او را باور کنید:

دوران یائسگی واقعا می تواند زمان امتحان برای شما باشد، بنابراین اگر خانم شما می گوید بهترین کاری را که می توانسته انجام داده است ، باور کنید.

بعضی اوقات زنان احساس شکنندگی می کنند و به سختی خود را در سال های یائسگی باور می کنند.

پیشنهاد کمک دهید :

همکاری در انجام امور منزل هنگامی که در خانه حضور دارید می تواند به آسودگی او کمک کند. هر کاری که می توانید انجام دهید تا او را از احساس افسردگی و پوچی در امان نگه دارید.

تأییدش کنید:

این دوران زمان مناسبی است که او را تحسین و حمایت کنید البته در ستایش خود صادق باشید.

به یاد داشته باشید که چرا با هم هستید:

در سخت ترین لحظات ، به خود یادآوری کنید که چرا تصمیم به ماندن در کنار او گرفتید. در یک لحظه آرام و مناسب، ممکن است بخواهید این موضوع را با او در میان بگذارید. به او کمک کنید تا بخوابد. بی خوابی در دوران یائسگی بسیار متداول است ، اگر خروپف می کنید، راهی برای جلوگیری از بیدار شدن همسر خود پیدا کنید زیرا خواب خوب شبانه به طرز فوق العاده ای به او کمک می کند.

مراقب سلامتی او باشید:

آخر هر هفته پیاده روی شبانه در اطراف دریاچه را پیشنهاد دهید. این کار می تواند به یک برنامه تبدیل شود که هر دو شما نسبت به آن احساس خوبی دارید.

اگر همسرتان از افزایش وزن خود نگران است ، تصمیم به مصرف غذاهای سالم بگیرید.


منبع: نمناک

+

[widget id="tabnakweb_category-posts-6"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn