کد خبر : 53362
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱:۱۵

تولید میوه ۳۰ درصد افزایش یافت

تولید میوه ۳۰ درصد افزایش یافت

اکبر یاوری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی، تولید میوه‌های تابستانه و فرنگی جات نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است. به گفته او، با وجود تغییرات اقلیمی و گرمای هوا، عرضه میوه و فرنگی جات نسبت به هفته اخیر ۳۰ درصد افزایش یافته که در

اکبر یاوری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی، تولید میوه‌های تابستانه و فرنگی جات نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

به گفته او، با وجود تغییرات اقلیمی و گرمای هوا، عرضه میوه و فرنگی جات نسبت به هفته اخیر ۳۰ درصد افزایش یافته که در نهایت این امر موجب شده تا روزانه بخشی از میوه، صیفی و فرنگی جات در میدان خریداری نداشته باشد.

یاوری قیمت کنونی هرکیلو انجیر سیاه را ۲۰ تا ۲۸ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو آلو سیاه ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان، انجیر زرد ۳۰ تا ۴۰ هزارتومان، زردآلو ۵۰ تا ۷۰ هزارتومان، هلو ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، شلیل شبرنگ ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان، گلابی ۶۰ تا ۱۲۰ هزارتومان و انگور عسگری ۳۰ تا ۴۵ هزارتومان است‌

رئیس اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو هندوانه را ۸ تا ۱۲ هزارتومان، خربزه را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی را ۸ تا ۱۵ هزارتومان اعلام کرد و گفت: تمامی اقلام میوه، صیفی و فرنگی جات بر مبنای فاکتور رسمی با احتساب حداکثر ۳۵ درصد سود در خرده فروشی‌ها باید عرضه شود.

خبرنگار: آزاده محبی

+

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn