کد خبر : 54429
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۹:۱۴

چه غذاهایی بر هوش ما اثر منفی دارند؟

چه غذاهایی بر هوش ما اثر منفی دارند؟

 در رژیم غذایی معمولاً خوراکی‌های گوناگونی وجود دارند که برخی از آن ها با تحریک عملکرد شناختی، حافظه را بهبود می‌بخشند و برخی دیگر تأثیر مخربی بر عملکرد مغز دارند. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که دسته دوم را کمتر مصرف کنیم تا اثر منفی آن ها بر بدن و مغز محدود شود. چند مورد از

 در رژیم غذایی معمولاً خوراکی‌های گوناگونی وجود دارند که برخی از آن ها با تحریک عملکرد شناختی، حافظه را بهبود می‌بخشند و برخی دیگر تأثیر مخربی بر عملکرد مغز دارند. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که دسته دوم را کمتر مصرف کنیم تا اثر منفی آن ها بر بدن و مغز محدود شود. چند مورد از خوراکی‌هایی را که هوش ما را پایین می‌آورند و به واسطه اثرات منفی، سلامت‌مان را کاهش می‌دهند، در ادامه معرفی شده است.

 

چه غذاهایی بر هوش ما اثر منفی دارند؟

 

۱غذاهای شیرین

 

 

$$$یک میلیون دلار اعتبار سرمایه دریافت کن و ترید کن!!

 

راحت ترید کن!!

محصولات قندی نه تنها در زمینه چاقی، بلکه برای عملکرد مغز نیز مضر هستند. مصرف قند و شکر در طولانی مدت می‌تواند انواع مشکلات عصبی را ایجاد کند، توانایی یادگیری را کاهش دهد و به تضعیف حافظه بینجامد.

 

۲ فست فود

 

فرش بهشتی_F پلاس

مطالعات نشان می‌دهد که غذاهای ناسالم، به‌ویژه فست فودها، می‌توانند آنزیم‌های شیمیایی مغز را تغییر دهند و منجر به علائم افسردگی و اضطراب شوند. این غذاها بر تولید دوپامین (هورمون شادی) تأثیر می‌گذارند و چرخه تولید آن را با مشکل مواجه می‌سازند. دوپامین، عملکرد شناختی، ظرفیت یادگیری، هوشیاری، انگیزه و حافظه را تقویت می‌کند.

 

۳ غذاهای سرخ‌شده

 

بد نیست بدانید برخی از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردن، مضرتر و خطرناک‌تر از بقیه هستند؛ مانند روغن آفتابگردان که یکی از سمی‌ترین روغن‌ها محسوب می‌شود.

 

۴ غذاهای بسیار شور

 

بدیهی است که غذاهای شور بر فشار خون و سلامت قلب اثر منفی می‌گذارد. غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی نمک (سدیم) هستند، می‌توانند بر عملکرد شناختی نیز تأثیر بگذارند و توانایی تفکر را مختل کنند و سبب کاهش بهره هوشی شوند.

 

۵ غذاهای فراوری‌شده

 

درست مانند غذاهای سرخ شده، غذاهای فراوری شده (فریزری، کنسروی، خشک‌شده، پخته یا پاستوریزه) نیز روی سیستم عصبی مرکزی تأثیر منفی می‌گذارند و خطر ابتلا به بیماری دژنراتیو مغزی مانند آلزایمر را در سنین بالاتر افزایش می‌دهند.

 

۶ چربی‌های ترانس

 

چربی‌های ترانس باعث مشکلات متعددی می‌شوند؛ آن ها تهدیدی برای سیستم قلبی عروقی و علت اصلی کلسترول بالا و چاقی هستند. این چربی‌ها برای مغز نیز مضرند، زیرا باعث کندی در عملکرد مغز می‌شوند و خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهند.

 

۷ پروتئین‌های فراوری‌شده

 

پروتئین‌ها بلوک‌های سازنده عضلات و برای عملکرد صحیح بدن ضروری هستند. پروتئین‌های فراوری‌شده عمدتاً در محصولات گوشتی مانند سوسیس و کالباس یافت می‌شوند و برخلاف پروتئین‌های طبیعی که به سلامت سیستم عصبی کمک می‌کنند، پروتئین‌های فراوری شده برعکس عمل می‌کنند و سبب تخریب ساختار مغز می‌شوند.

+

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn