طرز تهیه شکر پلو شیرازی به روش اصیل / یه غذا با عطر و طعم فوق العاده

شایانیوز- شیرازی ها در زمینه غذا و انواع خوراکی ها خیلی خوش سلیقه هستن؛ از فالوده شیرازی و حلوا کاسه ای معروف بگیر تا سالاد شیرازی بی نظیر و کلم پلو و قنبر پلوی خوشمزه و لذیذ و… خوراکی ها و غذاهایی که اصالت و عشق رو در خودشون دارن و هیچ جای ایران نظیر ندارن.

شکر پلو یکی دیگه از غذاهای اصیل شیرازیه که بیشتر در مراسم مذهبی و یا مهمونی های خاص طبخ میشه و در کنار اون گوشت بره، خورش قیمه و یا مرغ سرو می کنن، البته این غذا بدون گوشت هم پخته میشه و در هر صورت عطر و طعم فوق العاده ای داره. در ادامه طرز تهیه شکر پلو شیرازی به روش اصیل رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

shekar-polo-7

مواد لازم برای تهیه شکر پلو شیرازی

برنج ۴ پیمانه

شکر 2 و نیم پیمانه

خلال بادام خیس شده نصف پیمانه

خلال پسته نصف پیمانه

زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری

گلاب نصف پیمانه

کره ۷۰ گرم

روغن مایع مخصوص سرخ‌ کردن به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

*در تهیه شکر پلوی شیرازی در صورت تمایل می تونید از خلال پوست پرتقال و یا خلال پوست نارنج که تلخی اون رو گرفتید و شیرین کردید، استفاده کنید.

shekar-polo-1

طرز تهیه شکر پلو شیرازی

مرحله اول

شکر رو با ۲ و نیم پیمانه آب در قابلمه‌ ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا شکر در آب کاملا حل بشه، سپس زعفران، گلاب، نصف پیمانه روغن مایع و مقداری نمک رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شربت کمی غلیظ بشه.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا جوش بیاد. سپس برنج از قبل خیس شده رو اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه، بجوشونید سپس آبکش کنید.

shekar-polo-3

مرحله سوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید، ته دیگ مورد نظرتون رو کف قابلمه بذارید و برنج آبکش شده رو اضافه کنید و مخروطیش کنید. شربت آماده شده رو کم کم و در چند مرحله روی برنج بریزید تا کاملا شربت به خورد برنج بره.

سپس با دسته کفگیر، چند سوراخ در برنج ایجاد کنید تا بخار برنج، به ‌راحتی بالا بیاد و بهتر دم بکشه. سپس در قابلمه رو بذارید و حرارت رو زیاد کنید تا بخار برنج بلند بشه.

مرحله چهارم

کره رو با ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع، روی حرارت ملایم داغ کنید. زمانی‌ که بخار برنج بلند شد، اون رو روی برنج بریزید. در قابلمه رو بذارید و حرارت رو ملایم کنید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشه.

shekar-polo-6

مرحله پنجم

خلال بادام رو که از قبل خیس کردید به همراه خلال پسته در کمی روغن به صورت جداگانه تفت بدید. وقتی شکر پلو دم کشید، اون رو در ظرف مورد نظرتون بکشید و روی اون خلال بادام، خلال پسته و خلال پوست پرتقال رو بریزید و سرو کنید. نوش جان.

اگه به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

[widget id="tabnakweb_category-posts-6"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn