کد خبر : 64572
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۰:۵۹

گوشت چقدر گران شد؟

گوشت چقدر گران شد؟

قیمت گوشت قرمز امروز ۵ شهریور ۱۴۰۳ اعلام شد. با توجه به روند ثابت قیمت‌ها، به نظر می‌رسد که بازار دیگر کشش افزایش قیمت را ندارد. طبق داده‌های به‌دست‌آمده، قیمت انواع گوشت قرمز روند افقی را طی می‌کند و همچنان ثابت است؛ اما با این وجود دامداران در حال زیان هستند و بازار کششی برای

قیمت گوشت قرمز امروز ۵ شهریور ۱۴۰۳ اعلام شد. با توجه به روند ثابت قیمت‌ها، به نظر می‌رسد که بازار دیگر کشش افزایش قیمت را ندارد.

گوشت چقدر گران شد؟


طبق داده‌های به‌دست‌آمده، قیمت انواع گوشت قرمز روند افقی را طی می‌کند و همچنان ثابت است؛ اما با این وجود دامداران در حال زیان هستند و بازار کششی برای رشد قیمت‌ها ندارد.

در سطح کشور، ماهیچه گوسفندی از پرطرفدارترین نوع گوشت قرمز در میان ایرانیان به ازای هر کیلوگرم ۶۹۹ هزار تومان و فیله گوسفندی ۹۸۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

گوشت خورشتی بدون استخوان و چربی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای سطح کشور ۶۳۵ هزار تومان و شقه گوسفندی ۷۱۹ هزار تومان به‌دست متقاضیان این محصول می‌رسد.

شهروندان، راسته مغز گوسفند سنگسر و شهمیرزاد به ازای هر کیلوگرم ۶۳۵ هزار تومان و استیک گوشت ۹۵ درصد را ۲۳۶ هزار تومان خریداری می‌کنند.

گردن گوسفندی ۶۹۰ هزار تومان، قلوه‌گاه گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۱۹۳ هزار تومان و دنبه گوسفندی به ازای هر کیلوگرم ۳۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

قلوه‌گاه پاک‌شده گوسفندی ۵۰۰ هزار تومان و شیشلیک به ازای هر کیوگرم ۹۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

عرضه گوشت دولتی در فروشگاه‌ها چگونه است؟

قیمت گوشت قرمز در بازار در حدود یک ماه است که تثبیت شده است؛ البته نرخ‌ها بالا و بخشی از جامعه قادر به خرید این محصول با قیمت آزاد نیستند. گزارش‌ها حاکی از آن است که عرضه گوشت دولتی در طول ماه‌های مختلف سال انجام می‌شود اما زمان مشخصی ندارد.

سیاست‌های اشتباه در دولت دوازدهم سبب شد تا دام‌های مولد کشتار شده و نتیجه این امر در دو سال اخیر با افزایش نجومی نرخ گوشت قرمز در بازار داخل نمود پیدا کند.

جواد آزاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری صنعت دام پروران همگام کشور بیان کرد: در پایان تابستان دامداران برای تأمین ذرت علوفه‌ای نیاز به نقدینگی دارند در حالی که یکی از چالش‌های اصلی این صنعت کمبود منابع مالی است.

وی با بیان اینکه کارخانه داران پول شیر را با تأخیر ۴ تا ۵ ماهه می‌پردازند، تصریح کرد: این امر نیز بر کمبود نقدینگی دامداران دامن می‌زند. بنابراین تنها راهی که برای فعالان این حوزه باقی می‌ماند فروش دام برای تأمین نقدینگی مورد نیاز است. نتیجه این روند افزایش عرضه در پایان تابستان خواهد بود.





منبع:+

از میان اخبار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

advanced-floating-content-close-btn