افزایش قیمت گوشت قرمز اخیرا به کابوسی تمام نشدنی برای مردم تبدیل شده است.
تعیین قیمت گوشت قرمز تحت تأثیر عوامل متعددی قرار دارد، از جمله هزینههای تولید، عرضه و تقاضا، و شرایط اقتصادی جامعه. افزایش هزینههای تغذیه دام، بهداشت و محیطزیست میتواند قیمتها را بالا ببرد. همچنین، فصلهای خاص و تعطیلات ، معمولاً تقاضا را افزایش میدهد و در نتیجه قیمتها بالا میروند. از سوی دیگر، تغییرات در سیاستهای دولت، مانند یارانهها یا تعرفههای صادراتی نیز میتواند بر قیمتها تأثیر بگذارد. بنابراین، درک این عوامل برای پیشبینی قیمت گوشت قرمز بسیار اهمیت دارد.
در ادامه لیستی از قیمت گوشت قرمز در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۳ را مشاهده می کنید:
نام محصول
|
قیمت واحد کیلوگرم (تومان)
|
راسته با استخوان گوسفندی
|
۴۵۰,۰۰۰
|
ران کامل ممتاز گوسفندی
|
۶۹۰,۰۰۰
|
کف دست گوسفندی با ماهیچه
|
۶۱۰,۰۰۰
|
ران پاک کرده گوساله
|
۴۶۵,۰۰۰
|
سر دست پاک کرده گوساله
|
۳۹۰,۰۰۰
|
گردن گوسفندی
|
۳۷۰,۰۰۰
|
قلوگاه گوساله
|
۲۹۰,۰۰۰
|
گردن گوساله
|
۲۴۰,۰۰۰
|
قلم گوساله
|
۱۹۵,۰۰۰
|
سردست گوسفندی
|
۵۲۰,۰۰۰
|
ماهیچه گوساله
|
۴۹۰.۰۰۰
|
دمبالیچه گوسفندی
|
۳۷۰.۰۰۰
|
نیم شقه سردست گوسفند
|
۴۹۰.۰۰۰
|
شقه لاشه گوسفندی
|
۵۱۰,۰۰۰
|
نیم شقه ران گوسفندی
|
۶۶۰,۰۰۰
|