به گزارش پارسینه پلاس؛ شور لوبیا سبز رو هم می توانید کنار غذا به عنوان چاشنی مصرف کنید و هم یه راه نگهداری مناسب برای حفظ ویتامین ها و مواد مغذی لوبیا سبز می باشد که برای درست کردن لوبیا پلو و غذاهای دیگه ازش استفاده کنید. شما می توانید این شور لوبیا در کنار غذا های خود نیز سرو کنید که فوق العاده خوشمزه و ترد است و با افزودن کمی سرکه ماندگاری این شور را نیز بالا برده و باعث ترد شدن آن شوید.
مواد لازم
لوبیا سبز ۱ کیلوگرم
سیر ۵ حبه
فلفل سبز ۲ عدد
آب جوشیده سرد شده ۱ لیوان
نمک ۱ ق غذا خوری
سرکه ۱/۴ لیوان
شوید خشک ۱ ق چای خوری
طرز تهیه شوری لوبیا سبز
۱مرحله اول: آماده سازی لوبیا سبز
ابتدا بهتر است از لوبیا سبز های نازک و قلمی استفاده کنید تا ترد تر شود. سپس سر و ته لوبیا سبز را بزنید و داخل لگن ریخته و خوب بشورید و بعد داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود. سیر را پوست بگیرید و با توجه به اندازه شیشه خود آب بگذارید جوش بیاید و سرد شود.
۲مرحله دوم: چیدن در شیشه
در ادامه باید یک شیشه تمیز و عاری از هر گونه چربی را بردارید و لوبیا سبز ها را به صورت فشرده کنار هم قرار دهید و چند حبه سیر و فلفل تند و شوید را داخل شیشه قرار دهید.
۳مرحله سوم: تهیه ترشی شور لوبیا سبز
حالا داخل یک پارچ آب و نمک و سرکه را مخلوط کنید و هم بزنید و روی شیشه بریزید تا روی لوبیا سبز ها را بگیرید دقت کنید فرمول نمک و آب و سرکه دقیقا مقداری است که در مواد لازم گفته شده پس اگر می خواهید بیشتر درست کنید مواد را دو برابر کنید. حالا درب شیشه را بسته و برای ۲ هفته در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا برسد و بعد از باز شدن درب ترشی در یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0