به گزارش پارسینه پلاس، کمپوت های یکی از روش های نگهداری از میوه مورد علاقه ما ایرانی ها کمپوت کردن می باشد که فوق العاده راحت و ساده است و اگر شما همه نکات را رعایت کنید می توانید خیلی ساده و سریع یک کمپوت عالی در خانه تهیه کنید. این کمپوت خوشمزه با انگور تهیه می شود و شما می توانید به دلخواه از هر نوع انگوری که دوست دارید سبز، سیاه، قرمز استفاده کنید و این کاملا سلیقه ی می باشد.
مواد لازم
انگور دلخواه ۵۰۰ گرم
آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم
شکر برای هر شیشه ۲ الی ۳ ق غذا خوری
۱مرحله اول: آماده سازی انگور
اول باید انگور دلخواه خود را دونه کنید بعضی ها به صورت خوشه ی نیز کمپوت می کنند که دلخواه است و بعد باید دانه های انگور را شسته و داخل آبکش قرار دهید و بعد روی دستمال قرار دهید تا کاملا خشک شود.
۲مرحله دوم: ریختن داخل شیشه
از قبل مقداری آب بگذارید تا جوش بیاید و سرد شود. شیشه های تمیز و عاری از هر گونه چربی را بردارید و انگور ها را داخل آن بریزید و بعد آب جوشیده سرده شده را با شکر مخلوط کنید و داخل شیشه را پر کنید، سر شیشه دقت کنید کمی خالی بگذارید و پر نکنید حالا درب شیشه را محکم ببندید بهتر است از درب فلزی استفاده کنید که اصلا هوا داخل کمپوت نشود.
۳مرحله سوم: تهیه کمپوت انگور
در ادامه باید داخل یک قابلمه آب بریزید و شیشه ها را به صورت وارانه داخل آن قرار دهید و بگذارید تا برای ۱۰ دقیقه بجوشد و درب آن کاملا پلمب شود و بعد به صورت ورانه روی یک دستمال نخی قرار دهید و بگذارید برای ۲۴ ساعت در آشپزخانه باقی بماند و بعد در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0