واریز عیدی دولت برای سهام عدالتی ها | اگر سهام عدالت دارید این خبر را از دست ندهید | واریزی 800/000 تومانی از فردا برای سهامداران

به گزارش ساناپرس، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: موضوع نرخ گذاری دستوری به معنای دستکاری در بازار و نظام طبیعی عرضه و تقاضا است.

حجت الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار صبح امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه خود، در جمع خبرنگاران در رابطه با توان بازار سرمایه برای تحرکات و رشد گفت: بازار بورس پتانسیل رشد و توسعه را دارد.

وی همچنین گفت: موضوع نرخ گذاری دستوری به معنای دستکاری در بازار و نظام طبیعی عرضه و تقاضا است.

صیدی در تشریح برنامه‌های خود برای بازار بورس بیان کرد: تلاش می‌کنیم در رابطه با تدوین لایحه بودجه در کمیته وزارت امور اقتصادی و دارایی شرکت فعال داشته باشیم، با ریاست محترم کمیسیون بودجه در مجلس شورای اسلامی و همچنین با ریاست سازمان برنامه و بودجه هماهنگی و رایزنی انجام داده‌ایم تا مواردی که به صورت مستقیم به بازار سرمایه مربوط است و همچنین مواردی که به صورت غیر مستقیم به این بازار مربوط می‌شود را مشورت دهیم تا در نهایت خروجی آن هم به نفع بازار سرمایه و هم به نفع اقتصاد کشور تمام شود.

سهام عدالت- نرخ گذاری دستوری دستکاری در نظام طبیعی عرضه و تقاضا است
وی در پاسخ به سوالی مبنی اثرات نرخ گذاری دستوری در بازار سرمایه گفت: به صورت کلی ما مخالف موضوع نرخ گذاری دستوری هستیم؛ چراکه به معنای دستکاری بازار است و نظام طبیعی عرضه و تقاضا را تغییر می‌دهد. بنابراین از طریق رایزنی و تعامل با دستگاه‌های مربوطه و وزارت خانه‌هایی مثل صمت، کشاورزی و نفت که مسئول این کار هستند، چه در رابطه با قیمت گذاری‌های نهاده‌های تولید مانند نفت خام و خوراک پتروشیمی‌ها و چه در مورد کالاهای عرضه شده در بازار، تلاش می‌کنیم تا از فضای نرخ گذاری دستوری که تقریباً به ضرر اقتصاد کشور تمام شده و ضربه‌های بسیاری به اقتصاد وارد کرده، خارج شویم.

سهام عدالت-بازار بورس پتانسیل‌های رشد و توسعه را دارد
رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: بی شک با وجود تعداد بالای بنگاه‌های فعال اقتصادی بزرگ در بورس و همچنین بنگاه‌های کوچک مقیاس بورسی که به صورت میانگین در هر سال بالای ۲۰ هزار میلیارد تومان فروش دارند و همچنین از طریق بنگاه‌های موفق اقتصادی بسیاری در حوزه صنعت، نفت و گاز و پتروشیمی که هنوز به بورس وارد نشده‌اند، می‌توانیم جهت در بازار بورس را رقم بزنیم چراکه این بازار پتانسیل‌های رشد و توسعه را دارد.

صیدی ادامه داد: اگر تلاش شود تا ریسک بازار را کاهش و میزان کارایی بازار را افزایش دهیم به صورت خودکار، تمایل خرید و فروش در بازار افزایش پیدا می‌کند و در صورت تحقق آن حتماً به ارزش واقعی بازار می‌رسیم، اما باید تاکید کرد که تحقق این هدف یک روند آرام و تدریجی است و اینگونه نیست که بازار سرمایه یک شبه به هدف مورد نظر برسد.

وی به موضوع شفافیت اطلاعاتی و لزوم افشای اطلاعات در راستای پیش بینی پذیر کردن بازار اشاره کرد و گفت: در رابطه با افشای اطلاعات و شفاف سازی اطلاعات باید از تمام ظرفیت‌ها و مواد قانونی استفاده کرد تا عمق شفافیت در بازار سرمایه افزایش پیدا کند. وظیفه ما در سازمان بورس این است که موضوع افت بازار در اردیبهشت ۱۴۰۲ را به جد دنبال کنیم تا این اتفاقات دوباره رخ ندهد و احیاناً اگر جابجایی منابع و منافع خارج از قاعده صورت گرفته باشد، باید بازگردانده شود.

سهام عدالت-باید فرآیند تشکیل سرمایه تسهیل شود
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در بورس باید اداره و مدیریت شرکت‌ها (حاکمیت شرکتی) از استانداردهای لازم برخوردار باشد. ما با نحوه مدیریت شرکت‌های اقتصادی و مالی کاری نداریم، اما شرکت‌هایی که در بورس فعال هستند باید از استانداردهای لازم برخوردار باشند که مهم‌ترین محور آن حاکمیت شرکتی است. علاوه بر این، انتشار اطلاعات قابل اتکا، به موقع و با کیفیت را پیگیری می‌کنیم تا اعتماد به بازار بیشتر شده و فرایند تشکیل سرمایه تسهیل شود.

واگذاری سهام دولت در ایران خودرو و سایپا
صیدی درباره واگذاری سهام دولت در ایران خودرو و سایپا گفت: هر زمانی که دولت قصد عرضه سهام دولتی این دو شرکت خودروسازی را داشت، ما در سازمان بورس شرایط و فضا را برای عرضه بلوکی سهام آماده کرده و شرایط را برای خریداران نیز در رابطه با این موضوع آماده می‌کنیم؛ چراکه به هر میزانی که شرکت‌های بزرگ صنعتی و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و مالی، پراکنده‌تر و حرفه‌ای تر باشند، بی شک کارایی آن شرکت‌ها نیز بیشتر می‌شود و ما در سازمان بورس برای تحقق این موضوع تلاش می‌کنیم که با رعایت موارد قانونی، این فرآیندها تسهیل شود.

بی شک نرخ سود بانکی و فاصله ارز در بازار بورس اثرگذار است

وی در پایان به رابطه نرخ سود بانکی و همچنین فاصله میان ارز نیما و بازار آزاد و نقش سازمان بورس برای حل این مشکل گفت: بی شک نرخ سود بانکی و فاصله ارز در بازار بورس اثرگذار است، ما تلاش می‌کنیم که اثرات آن را در بازار بورس مدیریت کنیم؛ چراکه بازار سرمایه نمی‌تواند نرخ بورس را تعیین کند بنابراین یکی از کارهایی که دنبال می‌کنیم، هماهنگی بین بازار پول و بازار سرمایه در سیاست گذاری‌های پولی و مالی است که امیدواریم بتوانیم از این طریق به نتیجه برسیم.

تعیین تکلیف و آزادسازی سهام عدالت
وی در خصوص تعیین تکلیف و آزادسازی سهام عدالت گفت: به زودی در خصوص آزادسازی سهام عدالت و تعیین تکلیف آن تصمیم‌گیری خواهیم کرد و نتیجه آن را اعلام می‌کنیم./مهر

ورود به سامانه سهام عدالت sahamedalat.ir

اگر سود سهام عدالت را دریافت نکرده‌اید با مراجعه به سایت سجام و یا sahamedalat.ir می‌توانید استعلام سود خود را دریافت کنید و برای پیگیری عدم واریز سود با شماره 1569 تماس بگیرید

مرحله سوم سود سهام عدالت کی پرداخت می شود؟ از کجا بفهمم سود سهام عدالت واریز شده؟ برای نخستین بار در تاریخ سهام عدالت در زمان مجید عشقی رئیس پیشین سازمان بورس بود که “پرداخت سود سهام عدالت سه‌مرحله‌ای شد”!

واریز سود مرحله نخست و دوم به‌ترتیب در ابتدای زمستان و انتهای سال گذشته انجام شد و از آن زمان تا کنون بیش از شش ماه است که سهامداران عدالت منتظر دریافت سود مرحله سوم خود هستند؛ که فعلا خبری از آن نیست.

در حالی سهامداران عدالت، سود سهام مجامع سال ۱۴۰۱ خود را به طور کامل دریافت نکرده‌اند که بخش قابل‌توجهی از مجامع سال ۱۴۰۲ شرکت‌ها نیز برگزار شده است، و رفته رفته باید سود این مجامع را دریافت کنند.

این در حالی است که مجید عشقی رئیس قبلی سازمان بورس و احسان خاندوزی وزیر پیشین اقتصاد قول پرداخت مرحله سوم سود سهام عدالت تا پایان خردادماه امسال را داده بودند.

بررسی‌ها حکایت از این دارد هلدینگ خلیج فارس و شرکت مپنا در مجموع نزدیک ۳ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت سال گذشته را کماکان واریز نکرده‌اند؛ هلدینگ خلیج فارس به‌سبب طلب سود سهامی که از فجر انرژی خلیج فارس و فجر مبین دارد و مپنا هم از وزارت نیرو طلبکار است، سود سهام عدالت را تسویه نکرده‌اند.

در مجموع تاکنون برای واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان پول واریز شده که ماه‌هاست در حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی است؛ که اگر مبلغ باقی‌مانده ۳ میلیادری دریافت نشده این سود را هم به آن اضافه کنیم، در مجموع حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان سود مرحله سوم سهامداران بلاتکلیف است.

بی‌برنامگی و عدم اقتدار سازمان بورس در دوره گذشته برای دریافت سود سهام عدالت، سهامداران را از ۲۵ هزار میلیارد تومان سود سهام خود بی‌بهره کرده است؛ مبلغی که بخشی از آن در حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، و بخشی از آن در حساب شرکت‌هاست و کسی هم پاسخگوی آن نیست.

از این رو لازم است حجت اله صیدی رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کامل سود مرحله سوم و تسویه آن را با سهامداران عدالت در دستور کار خود قرار دهد.

از کجا بفهمم سود سهام عدالت واریز شده؟

نخستین مرحله از سود سهام عدالت، ۲۳ آذر ۱۴۰۲ به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شد. در این میان برخی سود سهام عدالت برایشان واریز نشده است و می‌گویند از کجا بفهمم سود سهام عدالت من واریز شده است؟

+

[widget id="tabnakweb_category-posts-6"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn